Fin gråtass med gravemaskin. Kjell Arild Gard er bak rattet, og bak kjem Torill Vårdal på ein annan fin gråtass. Bak henne igjen ser me Ellen Gudmestad Gard og Ingrid Gard i ein flott karjol. (Alle foto: Maria Grindheim Skavland)
Fin gråtass med gravemaskin. Kjell Arild Gard er bak rattet, og bak kjem Torill Vårdal på ein annan fin gråtass. Bak henne igjen ser me Ellen Gudmestad Gard og Ingrid Gard i ein flott karjol. (Alle foto: Maria Grindheim Skavland)Bilde 1 av 9

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Ekte veteranar på Talgje