Årets nyttårskonsert i Kulturhuset Meieriet var en stor opplevelse. Jan Gunnar Sørbø bak flygelet, Silvia Moi solist, Bjarne Magnus Jensen på fiolin og Einar Halle på cello.
Årets nyttårskonsert i Kulturhuset Meieriet var en stor opplevelse. Jan Gunnar Sørbø bak flygelet, Silvia Moi solist, Bjarne Magnus Jensen på fiolin og Einar Halle på cello.Bilde 1 av 4
-Topp konsert, syntes både Jarle Sørbø og Åse Andreassen.
-Topp konsert, syntes både Jarle Sørbø og Åse Andreassen.Bilde 2 av 4
Silvia Moi var rene fyrverkeriet under konserten.
Silvia Moi var rene fyrverkeriet under konserten.Bilde 3 av 4
-Kjempestas å få spille på Rennesøy, synes Jan Gunnar Sørbø.
-Kjempestas å få spille på Rennesøy, synes Jan Gunnar Sørbø.Bilde 4 av 4

Strålende nyttårskonsert i Kulturhuset Meieriet

Nyttårskonserten i Kulturhuset Meieriet på Rennesøy ble en musikalsk humørspreder som vil vare langt inn i det nye året.

Det er etter hvert blitt en tradisjon med nyttårskonsertene i Kulturhuset i Vikevåg, og i år hadde dugnadsgjengen bak virkelig slått på stortromma.

På scenen satt ingen ringere enn Rennesøys egen stjernepianist Jan Gunnar Sørbø bak flygelet, og med seg hadde han Silvia Moi, en av de faste solistene ved Den Norske Opera og Ballett, filolinisten Bjarne Magnus Jensen samt en av Norges mest allsidige cellister, Einar Halle.

Sammen ga de den omtrent fullsatte salen en strålende konsertopplevelse. På repertoaret stod alt fra Mozart og Johan Halvorsen til «I Could Have Danced All Night» fra musikalen My Fair Lady.

Under framførelsen av Vilja-sangen fra «Den glade enke» fikk den sprudlende Silvia Moi med seg publikum i allsang så det ljomte i veggene.

Etter nyttårskonserten var det mange lovord å høre fra publikum.

-Det var en fantastisk nyttårskonsert. Jeg har vært på flere, og dette er den klart beste, sier Jarle Sørbø og får full støtte av sin ledsager Åse Andreassen.

-Det var veldig bra, kvitterer hun.

Også Jan Gunnar Sørbø var godt fornøyd med kvelden.

–Det er kjempestas å spille her. Det er veldig gode samarbeidspartnere her på huset, og dessuten hadde jeg med meg et stjernelag, sier Sørbø til Øyposten.

Han gir også mye ros til hvordan Kulturhuset lydteknisk har klart å gi publikum en god konsertopplevelse.

-Lokalet er en utfordring for et klassisk repertoar, men dette klarte de å løse på eksemplarisk vis, sier Sørbø, som mener et bedre flygel bør stå høyt på ønskelista til Kulturhuset.