Ole Jakob blei feira av familien i dag
Ole Jakob blei feira av familien i dag

Feira med familien

Ole Jakob nådde toppen av verdas høgaste fjell Mont Everest 24. mai etter ei lang og strabasiøs ferd. Tida etter at han kom heim sist torsdag, har ikkje gått upåakta hen. Det har blitt mange intervjuer i ulike media,  for «alle «vil ha ein bit av helten. Men i dag, sundag ,var det familien sin tur til å gjera stas på Ole Jakob. 22 feststemte store og små var samla til fest heime på Fogn. Sjølv om vêret var svært så mismodig, la det ingen dempar på den gode stemninga. Heilt overraskande og til stor begeistring, marsjerte det lokale musikkorpset Messing inn på tunet til taktene ifrå Det går et festtog gjennom landet, og deretter Stupid cupid. Det var ikkje fritt for at hovudpersonen kjente litt på den. Ein god nabo hadde laga eit kunstverk av ei kake forma som Mount Everest med Ole Jakob på toppen.

– Det er utrulig godt å vera heime igjen. Ein fest som denne er mest verd heile slitet, smiler Ole Jakob.