God defensiv innsats – men Finnøy fekk ikkje poeng

Finnøy tapte 0-4 mot Tasta, men trenarane fann positive ting i spelet.

– Vi gikk ut med en klar plan om å unngå mål i mot. Gutta gjorde en fantastisk jobb og vi holdt tett frem til ca 60 min. Vi skapte flere gode overganger og kunne ha scoret flere mål, men manglet litt på finishen, oppsummerer Eirik Flesjå Johansen..

– Da Tasta scoret så la vi om til en mer offensiv formasjon, men det gikk på bekostning av det defensive.

Tasta scoret 3 til, og sluttresultatet ble 4-0.

– Dette er den beste kollektive prestasjonen i år, og trenerteamet er svært fornøyd med moral og innsatsen spillerne legger ned. Tasta som har kjempet i toppen i flere år ble et nummer for store, men hadde Finnøy satt mulighetene sine så ville kamp bildet sett annerledes ut.