Bjarne Brøndbo

TOMATFESTIVALEN: Bjarne Brøndbo deltar på fagdagen.

Frontfiguren i DDE kommer til Finnøy. Du kan allerede nå sette av 21 august i kalenderen.

Det er Heidi Skifjell som fredag kveld melder dette, blant annet på sin profil på Facebook.

– I dag kan jeg bekrefte at Bjarne Brøndbo i DDE kommer til Finnøy 21. august og skal holde et 60 min.underholdningsforedrag om viktigheten av å utføre ærlig manuelt og praktisk arbeid.Dette under fagdagen » Kloke hender tar grep», skriver hun.

Vokalisten i DDE har vært med på 13 album og enda flere singler med bandet fra Namsos – som ble startet i 1992. Til Finnøy blir ikke bandet med – men en dagsaktuell Brøndbo som også akkurat nå er med i «Hver gang vi møtes» på TV 2. Der synger artister andre artisters sanger.

Du kan høre et eksempel fra «Hver gang vi møtes» – HER