rennesoy02_original

Endelig klart for kunstgras

Etter lang tids planlegging og mange runder i det kommunale byråkratiet, kan også de mange  fotballspillerne i vår nabokommune Rennesøy nå endelig se fram  å få spille fotball på kunstgress.

For mens finnøybuen kunne ta i bruk sin kunstgressbane nummer tre i fjor høst og Randaberg har sin storhall, har rennesøybuen måtte nøye seg med fotballspilling  på harde grusbaner i vinterhalvåret. Det blir nok likevel fort glemt når gressbanen på Vikevåg i løpet av våren vil bli lagt om til kunstgress.

Denne uken vil nemlig representanter fra kommunen og Mastra Idrettslag gå inn i forhandlinger med grunnentreprenører og kunstgresslevrandører for å inngå avtale om bygging av den nye kunstgressbanen. Etter det vi kjenner til, så er da siktemålet å starte opp med grunnarbeidene allerede i midten av februar. De mest optimistiske rennesøybuene har da antydet  at banen kan tas i bruk til 17.mai.